Fotoplaatje trouwfoto & hartje nieuw
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Fotoplaatje trouwfoto & hartje nieuw

             

De nieuwste trend op het gebied van identiteitsplaatjes is een identiteitsplaatje met een door u gekozen foto! Maak uw identiteitsplaatje hierdoor uniek. 

Aan de ene kant drukken wij de foto en aan de andere kant de tekst naar keuze. Dit kunnen adresgegevens zijn, maar ook een andere tekst. Zoals bjivoorbeeld, gefeliciteerd met onze trouwdag of een andere persoonlijke tekst. Bij dit fotoplaatje ontvangt u een gegraveerd hartje van RVS. Bij optie kunt u de tekst zetten wat u graag gegraveerd wilt hebben op het rvs hartje. Let op! maak de tekst niet te lang dit wordt onleesbaar. Erg leuk om kado te geven! 

 
 
Het fotoplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en oud! 
 
Identiteitsplaatje met foto bestellen? Let op!Let op de geverfde RVS soorten zien er na gebruik als volgt uit (verf van de letters verdwijnt en wordt zilver), de overige soorten hebben dit niet:

Het betreft de soorten: donkerroze, limegroen, babyblauw, rood, babyroze, zwart en camouflage.
 
 
Wilt u tekst centreren op het fotoplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 

Foto uploaden

Om uw fotoplaatje te kunnen maken, hebben wij uw foto nodig.  Let op: dit kunt u pas doen nadat u uw bestelling volledig heeft geplaatst en afgerond. Bij uw bestelling krijgt u een bestelnummer. Dit bestelnummer is de unieke code. Bestelt u meerdere fotoplaatjes, gebruik dan hetzelfde nummer met een kenmerk erbij. Bijvoorbeeld de naam van wie het plaatje is.

U kunt u foto mailen naar onze mail info@weethoeikheet.nl
Geef hierbij uw naam of bestelnummer door.


 
Let op: het fotoplaatje is vochtbestendig, maar kan niet voortdurend in water liggen zoals bij zwemmen in zwembad of zee.

Kleuren kettingen dogtag


                                                                   
Levertijd foto dogtag met gegraveerde hanger
 
Na ontvangst van uw foto en betaling ontvangt u uw fotoplaatje binnen 5 werkdagen.
Prijs is inclusief ketting.
€19,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend