Trouw dogtag
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Trouw dogtag


Gegraveerd identiteitsplaatje in stevig aluminium uitvoering.

Op de voorkant kunt u het voorbeeldmodel trouwringen met naam in hart en trouwdatum of een andere afbeelding kwijt met korte tekst. Dit kunt u invullen in de velden namen en trouwdatum. Op de achterzijde kunt u ook tekst laten graveren voor een meerprijs. 

Alle lettertypes zijn mogelijk. Voorbeeldmodel harten & ringen is Lucida Calligraphy.

Image grootte: 587x318, 119.809KbImage type: JPEG  


Op de achterzijde  kunt u ook tekst laten graveren er zijn 5 regels tekst mogelijk 21 posities tekst per regel. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: adresgegevens en telefoonnummer/trouwlocatie of een felicitatietekst!

Meerprijs 2 zijde gravure € 4,00 Bij 2 zijde gravure kunt de u de tekst die u op de achterzijde wilt invullen in de invulvelden 1 t/m 5. Wilt u geen harten en trouwringen maar iets anders vermeld dit dan in het opmerkingen veld. Moet wel mogelijk zijn uiteraard.

Enkele voorbeelden lettertype (bijna alle lettertype's  zijn mogelijk:
        
              

De prijs voor het identiteitsplaatje is inclusief ketting. Heeft u liever een id plaatje aan een sleutelhanger i.p.v. een ketting? wij hebben diverse soorten, neem een kijkje in de kop accessoires. U kunt vermelden welke sleutelhanger u leuk vindt in het opmerkingen veld, wij zorgen ervoor dat u deze ontvangt.

 

Informatie over de lengte van de bijgeleverde kettingen

Lengte 62 cm is voor volwassenen, 40 cm voor kinderen en 13 cm is voor sleutelhangers, kofferlabels etc. U kunt de lengte van de ketting zelf inkorten. Bij twijfel bestelt u het beste de langste ketting en maakt u hem zelf op maat.


Kleuren kettingen dogtag

                                                                               Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje

 
De prijs voor het identiteitsplaatje gegraveerd is inclusief ketting. 

Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

 
€10,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend