Dogtags MEDITAG RVS BEIDE PLAATJES ANDERE TEKST
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtags MEDITAG RVS BEIDE PLAATJES ANDERE TEKST

Medische dogtag: eerste plaatje met medisch teken, erachter een rvs plaatje. Zo kunt u extra veel medische informatie kwijt. Op het eerste plaatje met medisch teken kunt u minder tekst kwijt dan het 2e plaatje. Hierop kunnen 6 regels a 15 posities per regel.
         
                     

Dit wallet id-kaartje ontvangt u gratis bij uw bestelling.

Meditag met al uw belangrijke medische gegevens. De meditag kan uw leven redden; geruststellend voor u en uw familie! U ontvangt een  rvs plaatje met medisch teken en een geponst plaatje. Bij weethoeikheet.nl 6 regels tekst mogelijk! Bij optie kunt u kiezen uit diverse kettingen, schakelketting zilver, zwart , goud of RVS is verkrijgbaar voor een meerprijs.

Dit plaatje biedt in een noodsituatie uitkomst en zorgt ervoor dat artsen, verplegers en andere helpers de juiste maatregelen kunnen treffen zoals het waarschuwen van familieleden of uw huisarts.
Je medische problemen, je bloedgroep, medicijn-of voedselallergieen, voorgeschreven geneesmiddelen of gewoon noodhulpcontacten, kunnen allemaal op de meditag worden geponst.
           

Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en oud.

Identiteitsplaatje of naamplaatje bestellen? Let op!

 
Wilt u tekst centreren op het identiteitsplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @    _                                                                  

Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje

 
De prijs voor het medische plaatje dubbel is inclusief ketting. Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00


Bestellingen die voor 12.00 worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.

 
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Kinderstoel met naam

Kinderstoel met naam, verkrijgbaar in Opal White


Het oude vertrouwde houten kleuterschool stoeltje uit de jaren zeventig is nieuw leven ingeblazen.
De RETRO kubusstoel kan op meerdere manieren als stoel en tafel worden gebruikt, waardoor de kleintjes er lang plezier van hebben. Hierdoor zit ook de nieuwe generatie peuters en kleuters nog steeds prinsheerlijk op hun eigen kubusstoeltje.

De opal White variant is voorzien van een nagenoeg blanke coating, die lang meegaat, maar waardoor de structuur van het hout nog goed te zien is. 

In de stoel wordt een naam gefreesd van maximaal 8 letters.
€59,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend