Dogtag rvs 2 zijde gegraveerd inclusief RVS ketting 13 cm en sleutelring
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtag rvs 2 zijde gegraveerd inclusief RVS ketting 13 cm en sleutelring

Image grootte: 324x405, 65.366Kb
Image type: JPEG
 


Gegraveerd identiteitsplaatje/Dogtag aan twee kanten gegraveerd, tekst naar keuze in roestvaststaal hoogglans met ketting roestvaststaal 13 cm en sleutelring. Maat plaatje 5 cm, breedte 2,5 cm. Voorzijde tag is hoogglans, achterzijde is gematteerd. Op de voorzijde komt de voornaam van je huisdier met hondenpoot, als je liever een hartje hebt of alleen voornaam groter, vermeld het in het opmerkingen veld.

Op dit plaatje kunnen op de achterzijde 5 regels in totaal 17 tekens per regel zie voorbeeldmodel. Speciale tekens bijv. hartje zijn mogelijk, vermeld in het opmerkingen veld uw wensen, wij graveren uw plaatje naar wens. Bij speciale wensen kunt u uiteraard ook contact opnemen met info@weethoeikheet.nl Alle lettertypes zijn mogelijk.  


Voorbeeldmodel adresplaatje voorkant naam is Stencil achterkant is arial, alle lettertypes zijn bij ons mogelijk. Vermeld in het opmerkingen veld welk lettertype u mooi vindt. Ariel en Times New Romans zijn goed leesbare letterstypes.
Op voor en achterzijde kunt u kiezen voor een ander lettertype. 

     
Enkele voorbeelden:
        
              

De prijs € 14,95 voor het identiteitsplaatje dubbelzijdig gegraveerd is inclusief roestvast stalen ketting 13 cm en een sleutelringetje.                                                                      

 Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het plaatje gegraveerd is inclusief RVS ketting naar keuze. Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00

Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

 
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend