Fotoplaatje met gegraveerd hartje
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Fotoplaatje met gegraveerd hartje

             

ENKELE VOORBEELDEN, U KUNT U EIGEN FOTO EN TEKST EROP LATEN ZETTEN.

De nieuwste trend op het gebied van identiteitsplaatjes is een identiteitsplaatje met een door u gekozen foto! Maak uw identiteitsplaatje hierdoor uniek. Populair zijn foto’s van uw (klein)kind, huisdier of lievelingsknuffel. 
Aan de ene kant drukken wij de foto en aan de andere kant de tekst naar keuze. Dit kunnen adresgegevens zijn, maar ook een andere tekst. Zoals bjivoorbeeld voor de allerliefste opa/oma, gefeliciteerd met onze trouwdag of een andere persoonlijke tekst. Bij dit fotoplaatje ontvangt u een gegraveerd hartje van RVS. Bij optie kunt u de tekst zetten wat u graag gegraveerd wilt hebben op het rvs hartje. Let op! maak de tekst niet te lang dit wordt onleesbaar. Erg leuk om kado te geven bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, valentijn of vader of moederdag. 

 
 
Identiteitsplaatje met foto bestellen? Let op!Let op de geverfde RVS soorten zien er na gebruik als volgt uit (verf van de letters verdwijnt en wordt zilver), de overige soorten hebben dit niet:
   

 
Het betreft de soorten: donkerroze, limegroen, babyblauw, rood, babyroze, zwart, camouflage, kobalt blauw, fuchsia roze, geel, groen, oranje, wit en paars.
 
 
Foto uploaden

Om uw fotoplaatje te kunnen maken, hebben wij uw foto nodig.  Let op: dit kunt u pas doen nadat u uw bestelling volledig heeft geplaatst en afgerond
U stuurt dan een jpg. gif of png bestand naar onze mail info@weethoeikheet.nl
Geef hierbij uw naam of bestelnummer door.

 
 
  
Let op: het fotoplaatje is vochtbestendig, maar kan niet voortdurend in water liggen zoals bij zwemmen in zwembad of zee.

Kleuren kettingen dogtag

                                                                  
Levertijd foto dogtag met gegraveerde hanger
 
Na ontvangst van uw foto en betaling ontvangt u uw fotoplaatje binnen 2 á 3 werkdagen.
Prijs is inclusief ketting Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00
€19,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend