Dogtag rvs gegraveerd inclusief RVS ketting
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtag rvs gegraveerd inclusief RVS ketting

 

Image grootte: 353x287, 88.827KbImage type: JPEG
Gegraveerd identiteitsplaatje in roestvaststaal hoogglans met ketting roestvaststaal 70 cm. Maat plaatje 5 cm inclusief oog, breedte 2,5 cm. Voorzijde tag is hoogglas, achterzijde is gematteerd.

Op dit plaatje kunnen 4 regels in totaal 17 tekens per regel zie voorbeeldmodel. Dit plaatje heeft vele mogelijkheden, op het voorbeeldmodel hebben wij ook een sterrenbeeld met naam en tekst en een liefdestekst gegraveerd. Denk ook aan een medisch teken en tekst of aan de tekst niet reanimeren met bijvoorbeeld een hartslag teken, speciale tekens bijv. hartje zijn mogelijk, vermeld in het opmerkingen veld uw wensen, wij graveren uw plaatje naar wens. Bij speciale wensen kunt u uiteraard ook contact opnemen met info@weethoeikheet.nl Alle lettertypes zijn mogelijk.  

Let op! in de kop medische kettingen kunt u dit plaatje bestellen met gravure aan 2 zijde!


Voorbeeldmodel adresplaatje is comic sans, sterrenbeeldplaatje en liefdesplaatje is lucinda calligraphy. Wij raden aan op een adresplaatje te kiezen voor een zakelijk lettertype zoals arial of times new roman omdat dit beter leesbaar is. Op een fun plaatje kun je ook bijvoorbeeld een zeer sierlijk lettertype graveren.

     
Enkele voorbeelden:
        
              

De prijs € 14,95 voor het identiteitsplaatje is inclusief roestvast stalen ketting 70 cm. Wilt u liever een rvs balletjesketting geen probleem bij optie keuze ketting kunt u kiezen.
 

Kettingen

Let op! RVS kettingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen!
        
                                                                     
Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het identiteitsplaatje gegraveerd is inclusief RVS ketting naar keuze. Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00

Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

 
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend