Identiteitsplaatje of dogtags medisch met gratis silencer
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Identiteitsplaatje of dogtags medisch met gratis silencer

Image grootte: 301x183, 52.623KbImage type: JPEG                              
Dit wallet id-kaartje ontvangt u gratis bij uw bestelling.

Meditag met al uw belangrijke medische gegevens. De meditag kan uw leven reden; gerustellend voor u en uw familie! Bij weethoeikheet.nl 6 regels tekst mogelijk!

Dit plaatje biedt in een noodsituatie uitkomst en zorgt ervoor dat artsen, verplegers en andere helpers de juiste maatregelen kunnen treffen zoals het waarschuwen van familieleden of uw huisarts.
Je medische problemen, je bloedgroep, medicijn-of voedselallergieen, voorgeschreven geneesmiddelen of gewoon noodhulpcontacten, kunnen allemaal op de meditag worden geponst.


De prijs voor het identiteitplaatje is inclusief ketting en silencer naar keuze wel een keuze maken voor kleur silencer(s) a.u.b! Wilt u liever een set dog tags? ook dit is mogelijk voor een meerprijs van  € 5,00. Geef bij veld keuze uitvoering aan welke u wenst.

                   

 

Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en
oud!

Identiteitsplaatje of naamplaatje bestellen? Let op!

Als u op uw identiteitsplaatje alle posities gebruikt die mogelijk zijn, is een stukje van de tekst op het naamplaatje minder goed leesbaar bij gebruik van een silencer.
 
Wilt u tekst centreren op het identiteitsplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @   ♥


Kleuren kettingen dogtag


Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het identiteitsplaatje is inclusief ketting(en). Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00

Bestellingen die voor 12.00 worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.

 
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend