Identiteitsplaatje gratis silencer vanaf € 6,95 kleur RVS standaard (K) 30 kleur keuze's
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Identiteitsplaatje gratis silencer vanaf € 6,95 kleur RVS standaard (K) 30 kleur keuze's

  Image grootte: 455x368, 100.143KbImage type: JPEG            
                                                     Nieuw 7 leuke nieuwe kleuren RVS geverfd!

De prijs voor het identiteitsplaatje is inclusief ketting en gratis silencer Bij ons 30 keuze mogelijkheden in plaatjes.

vanaf € 6,95 (kleur RVS standaard K en Mat T)


Wij produceren ook identiteitsplaatjes voor bedrijven en verenigingen. Deze kunnen wij voor een gunstige prijs aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail info@weethoeikheet.nl


Identiteitsplaatje voor uw kind

De nachtmerrie van iedere ouder is de vermissing van hun kind. U houdt ze natuurlijk goed in de gaten, maar toch kan uw kind op pad gaan. Hoe krijgt u uw kind dan weer terug? Laat uw kind een identiteitsplaatje dragen! Kinderen in elke leeftijdscategorie vinden het leuk en "stoer" om een identiteitsplaatje te dragen. Zo heeft uw kind altijd zijn of haar persoonlijke gegevens bij zich.

Het identiteitsplaatje of  naamplaatje is leverbaar in meer dan 20 kleuren!  Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en oud!

Identiteitsplaatje of naamplaatje bestellen? Let op!

Let op!! de geverfde soorten naamplaatjes zien er na gebruik als volgt uit (het identiteitsplaatje is in eerste instantie volledig roze, echter de verf van de letters verdwijnt en wordt zilver):
           
   
Het betreft de soorten identiteitsplaatjes: limegroen, babyblauw, rood, babyroze, zwart, camouflage, fuchsia roze, kobalt blauw, geel, groen, oranje, wit en paars RVS geverfd.
 
Als u op uw identiteitsplaatje alle posities gebruikt die mogelijk zijn, is een stukje van de tekst op het naamplaatje minder goed leesbaar bij gebruik van een silencer.
 
Wilt u tekst centreren op het identiteitsplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @   ♥

Informatie over de lengte van de bijgeleverde kettingen


Lengte 62 cm is voor volwassenen, 40 cm voor kinderen en 13 cm is voor sleutelhangers, kofferlabels etc. U kunt de lengte van de ketting zelf inkorten. Bij twijfel bestelt u het beste de langste ketting en maakt u hem zelf op maat. Let op! RVS kettingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen!

Kleuren kettingen dogtag      

                                                                          
 Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het identiteitsplaatje is inclusief ketting. Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00

Bestellingen die voor 12.00 uur worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden.

 
€6,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend