Identiteitsplaatje medisch RVS met gratis silencer
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Identiteitsplaatje medisch RVS met gratis silencer

                              
Dit wallet id-kaartje ontvangt u gratis bij uw bestelling.

Meditag met al uw belangrijke medische gegevens. De meditag kan uw leven reden; gerustellend voor u en uw familie! Bij weethoeikheet.nl 6 regels tekst mogelijk!

Dit plaatje biedt in een noodsituatie uitkomst en zorgt ervoor dat artsen, verplegers en andere helpers de juiste maatregelen kunnen treffen zoals het waarschuwen van familieleden of uw huisarts.
Je medische problemen, je bloedgroep, medicijn-of voedselallergieen, voorgeschreven geneesmiddelen of gewoon noodhulpcontacten, kunnen allemaal op de meditag worden geponst.


De prijs voor het identiteitplaatje is inclusief ketting en silencer naar keuze wel een keuze maken voor kleur silencer(s) a.u.b! 

                   

 

Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en
oud!

Identiteitsplaatje of naamplaatje bestellen? Let op!

Als u op uw identiteitsplaatje alle posities gebruikt die mogelijk zijn, is een stukje van de tekst op het naamplaatje minder goed leesbaar bij gebruik van een silencer.
 
Wilt u tekst centreren op het identiteitsplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @   ♥


Kleuren kettingen dogtag


Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het identiteitsplaatje is inclusief ketting. Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00

Bestellingen die voor 12.00 worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.

 
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Kinderstoel met naam

Kinderstoel met naam, verkrijgbaar in Opal White


Het oude vertrouwde houten kleuterschool stoeltje uit de jaren zeventig is nieuw leven ingeblazen.
De RETRO kubusstoel kan op meerdere manieren als stoel en tafel worden gebruikt, waardoor de kleintjes er lang plezier van hebben. Hierdoor zit ook de nieuwe generatie peuters en kleuters nog steeds prinsheerlijk op hun eigen kubusstoeltje.

De opal White variant is voorzien van een nagenoeg blanke coating, die lang meegaat, maar waardoor de structuur van het hout nog goed te zien is. 

In de stoel wordt een naam gefreesd van maximaal 8 letters.
€59,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend