Paracord armband dogtag mini 3,8 cm zwart RVS gegraveerd
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Paracord armband dogtag mini 3,8 cm zwart RVS gegraveerd

Stoere paracord armband gegraveerd plaatje zwart RVS op maat gemaakt  online bestellen, doet u hier! Let op! Armband gaat dicht met een mooie kunststof paracord clip voor kinderen. 
U heeft de mogelijkheid voor 4 regels tekst á 12 tekens per regel.

Maat dogtag 3,5cm bij 2,5cm. 

Geef aan in veld optie welke kleur paracord u leuk vindt en wij maken de armband op maat van uw zoon, dochter of u zelf. 

Dit plaatje is verkrijgbaar in de kleur ZWART NIEUW. 


Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje te dragen.

Let op!
Deze armbanden zijn niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar.  In onze andere advertentie kunt u de paracord armband tiny met gegevens bestellen de breedte van het kleine plaatje is 3 cm. Toch raden wij onder de vier jaar deze armbanden niet aan. U kunt dan beter een roundy of ander polsbandje nemen.

Maat


Meet de pols strak op en vermeld dit in het veld strak opgemeten maat. De armband moet niet geheel strak om de pols, wij maken hem wijder zodat hij confortabeler zit. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat aan bij keuzevakje strak opgemeten maat. In deze lege tekstvlakken kunt u de maat voor uw zoon of dochter intypen.


Bestellen

Bij vragen mail gerust naar info@weethoeikheet.nl

Wij zijn u graag van dienst.

Levertijd paracord armband

Na ontvangst van uw betaling wordt de paracord armband binnen 2 a 3 dagen verzonden 
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend