Paracord dogtag armband met foto RVS
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Paracord dogtag armband met foto RVS

 Image grootte: 468x308, 76.962KbImage type: JPEG      Keuze uit ons assortiment aluminium dogtags.

 
De nieuwste trend op het gebied van identiteitsplaatjes is een paracord armband met foto dog tag met een door u gekozen foto! Maak uw identiteitsplaatje hierdoor uniek. Populair zijn foto's van uw (klein)kind, huisdier of lievelingsknuffel, voetbalclub of bijv. een popster. Voor de armband raden wij een liggende foto aan.

Deze armband is handgeknoopt met 550 extra dik paracord en een extra sterke paracord kunststof sluiting is een uniek product verkrijgbaar bij weethoeikheet.nl NIEUW IN DE SHOP! ZEER GUNSTIG GEPRIJST. HOT ITEM OP DIT MOMENT.
 
 
Het fotoplaatje voor de paracord armband is leverbaar in  7  kleuren! RVS glanzend, rood, paars, goud, koper en zilverblauw aluminium. Het fotoplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch.
   
Foto uploaden

Om uw fotoplaatje te kunnen maken, hebben wij uw foto nodig.  Let op: dit kunt u pas doen nadat u uw bestelling volledig heeft geplaatst en afgerond. Bij uw bestelling krijgt u een bestelnummer. Dit bestelnummer is de unieke code. Bestelt u meerdere armbanden met fotoplaatjes, gebruik dan hetzelfde nummer met een kenmerk erbij. Bijvoorbeeld de naam van wie het plaatje is.

U stuurt dan een jpg. gif of png bestand naar onze mail info@weethoeikheet.nl
Geef hierbij uw bestelnummer door.

 

Let op: het fotoplaatje is vochtbestendig, maar kan niet voortdurend in water liggen zoals bij zwemmen in zwembad of zee.

Levertijd paracord armband met fotoplaatje

 
Na ontvangst van uw foto en betaling ontvangt u uw fotoplaatje binnen 5 werkdagen.
 
€19,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Kinderduwwagen

Kinderduwwagen hout hoogwaardig FSC berken multiplex
€59,95
 

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend