Geboorte dogtag gegraveerd 2 kanten mogelijk diverse kleuren
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Geboorte dogtag gegraveerd 2 kanten mogelijk diverse kleuren


Gegraveerd identiteitsplaatje in stevig aluminium uitvoering.

Op de voorkant kunt u voetjes of een andere afbeelding kwijt met naam en geboortedatum. Dit kunt u invullen in de velden naam en geboortedatum. Op de achterzijde kunt u ook tekst laten graveren voor een meerprijs, bijvoorbeeld geboorteaankondiging, felicitatie of geboortegegevens zoals lengte, gewicht etc.

Alle lettertypes zijn mogelijk. Voorbeeldmodel voetjes is Times New Roman, voorbeeld baby is arial bold.

Image grootte: 294x373, 104.64Kb
Image type: JPEG
  originele kleuren


Op de achterzijde  kunt u ook tekst laten graveren er zijn 5 regels tekst mogelijk 21 posities tekst per regel. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: adresgegevens en telefoonnummer, andere geboortegevens zoals lengte gewicht of een felicitatietekst!

Meerprijs 2 zijde gravure € 4,-- Bij 2 zijde gravure kunt de u de tekst die u op de achterzijde wilt invullen in de invulvelden 1 t/m 5. Wilt u geen voetjes maar bijvoorbeeld een hart of iets anders vermeld dit dan in het opmerkingen veld.

Enkele voorbeelden lettertype (bijna alle lettertype's  zijn mogelijk:
        
              

De prijs voor het identiteitsplaatje is inclusief ketting. Heeft u liever een id plaatje aan een sleutelhanger i.p.v. een ketting? wij hebben diverse soorten, neem een kijkje in de kop accessoires. U kunt vermelden welke sleutelhanger u leuk vindt in het opmerkingen veld, wij zorgen ervoor dat u deze ontvangt.

Informatie over de lengte van de bijgeleverde kettingen


Lengte 62 cm is voor volwassenen, 40 cm voor kinderen en 13 cm is voor sleutelhangers, kofferlabels etc. U kunt de lengte van de ketting zelf inkorten. Bij twijfel bestelt u het beste de langste ketting en maakt u hem zelf op maat. Let op! RVS kettingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen!


Kleuren kettingen dogtag 

                                                                                              
 Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het identiteitsplaatje gegraveerd is inclusief ketting. Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00

Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

 
€10,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend