Fotoplaatje babyfoto met gegraveerd hartje
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Fotoplaatje babyfoto met gegraveerd hartje


Bij dit fotoplaatje ontvangt u een gegraveerd hartje van RVS. Bij optie kunt u de tekst zetten wat u graag gegraveerd wilt hebben op het rvs hartje. Let op! maak de tekst niet te lang dit wordt onleesbaar. Erg leuk om kado te geven! 

 
 
Het fotoplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en oud! Onze zilveren kettingen zijn nikkelvrij.
 
Identiteitsplaatje met foto bestellen? Let op!Let op de geverfde RVS soorten zien er na gebruik als volgt uit (verf van de letters verdwijnt en wordt zilver), de overige soorten hebben dit niet:
   

 
Het betreft de soorten: donkerroze, limegroen, babyblauw, rood, babyroze, zwart en camouflage.
 
Wilt u tekst centreren op het fotoplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 

Foto uploaden

Om uw fotoplaatje te kunnen maken, hebben wij uw foto nodig.  Let op: dit kunt u pas doen nadat u uw bestelling volledig heeft geplaatst en afgerond. Bij uw bestelling krijgt u een bestelnummer. Dit bestelnummer is de unieke code. Bestelt u meerdere fotoplaatjes, gebruik dan hetzelfde nummer met een kenmerk erbij. Bijvoorbeeld de naam van wie het plaatje is.

U kunt uw foto mailen naar onze mail info@weethoeikheet.nl
Geef hierbij uw naam of bestelnummer door.

 
 
Let op: het fotoplaatje is vochtbestendig, maar kan niet voortdurend in water liggen zoals bij zwemmen in zwembad of zee.

Kleuren kettingen dogtag


RVS schakelkettingen zijn voor een meerprijs bij ons verkrijgbaar: RVS balletjes ketting 62cm, RVS schakelketting 70cm en RVS Jefferson schakel 70cm, zie optie voor de keuze.

Let op! RVS kettingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen i.v.m. verstikkingsgevaar.
                                                                    
Levertijd foto dogtag met gegraveerde hanger
 
Na ontvangst van uw foto en betaling ontvangt u uw fotoplaatje binnen 5 werkdagen.
 
€19,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend