Tutpop met naam hond gestreept grijs of roze
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Tutpop met naam hond gestreept grijs of roze

   Image grootte: 531x344, 107.933Kb
Image type: JPEG
 

Leuk als cadeau voor uw eigen zoon of dochter of als cadeau voor een ander. Tutpop hond gestreept geborduurd met naam.  Verkrijgbaar in twee uitvoeringen roze of grijs gestreept.

U kunt kiezen voor alleen een naam en een tweede regel tekst.Wij kunnen dit cadeau gratis voor u verpakken, ook als kraamcadeau, geef het aan in veld inpakken als cadeau. Door de grootte van dit artikel wordt de cadeauverpakking er los en plat bijgeleverd, anders wordt het te propperig in het pakketje. In een brievenbuspakje past 1 tutpop.


Kleur borduring en lettertype kunt u kiezen in verschillende uitvoeringen. (voorbeeld is geborduurd met lettertype 7. Bij langere namen kan het lettertype iets kleiner uitvallen.

Lettertype:


Bestellen?

Bij de opties kunt u kiezen voor de kleur die u het leukst vindt. 

Prijzen
 
Tutpop hond gestreept € 11,95
 
 
Levertijd tutpop hond gestreept geborduurd met naam

Na onvangst van uw betaling wordt u tutpop hond binnen 1-2 werkdagen verzonden, verzendkosten Nederlandbrievenbuspakje  € 3,95 Verzendkosten Europa/Belgie € 9,00
€11,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Kinderstoel met naam

Kinderstoel met naam, verkrijgbaar in Opal White


Het oude vertrouwde houten kleuterschool stoeltje uit de jaren zeventig is nieuw leven ingeblazen.
De RETRO kubusstoel kan op meerdere manieren als stoel en tafel worden gebruikt, waardoor de kleintjes er lang plezier van hebben. Hierdoor zit ook de nieuwe generatie peuters en kleuters nog steeds prinsheerlijk op hun eigen kubusstoeltje.

De opal White variant is voorzien van een nagenoeg blanke coating, die lang meegaat, maar waardoor de structuur van het hout nog goed te zien is. 

In de stoel wordt een naam gefreesd van maximaal 8 letters.
€59,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend