armband geboortegegevens baby
 

armband geboortegegevens baby

 Image grootte: 271x312, 73.063Kb
Image type: JPEG

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? DEZE ARMBAND IS IN 4 KLEUREN VERKRIJGBAAR: grijs/wit, roze/wit/, aqua blauw/wit en lila/wit.

Armband met geboortegegevens baby, leuk om cadeau te geven aan een moeder in spe of natuurlijk voor jezelf. Verkrijgbaar in de kleuren glasparels: wit met lila, wit met roze, aqua licht blauw en wit met grijs met witte kralen met een zwarte letters en cijfers.

Armband gemaakt met andere gegevens?

Cijferkralen hebben wij alleen in het wit, wilt u de naam of alle letters in de armband een andere kleur geef het dan aan in het opmerkingen veld. Letterkralen hebben wij in de kleuren wit, roze, alu en pastel mix. Wilt u i.p.v. geboorte gegevens bijvoorbeeld liever een andere tekst bijvoorbeeld alleen namen van kinderen of namen en geboortedata of andere speciale data, dit mag ook. Deze kunt u dan in het opmerkingen veld noteren. Wij maken de armband naar uw wens.


Deze armbanden zijn handgemaakt en geregen op spiraaldraad waardoor hij iedereen past. Mooie glasparels, kristal, tribal kralen, bedel hart kristal, bedels hartje staal, en bedel handje.


Bij de opties kunt u kiezen voor kleur armband.

Prijzen

De geboortearmband kost € 14,95
 
 
Levertijd geboortearmband met bedels hart

Na onvangst van uw betaling wordt uw geboortearmband  binnen 1-2 werkdagen verzonden.
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend