Identiteitsplaatje medisch rood 2-zijde gravure
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Identiteitsplaatje medisch rood 2-zijde gravure

           

                                        Voor en achterkant gegraveerd
                                


Meditag met al uw belangrijke medische gegevens. De meditag kan uw leven reden; gerustellend voor u en uw familie! Bij weethoeikheet.nl aan twee kanten gegraveerde tekst mogelijk! Houdt er rekening mee dat hoe meer tekst u erop wilt hoe kleiner het lettertype wordt. 


Dit plaatje biedt in een noodsituatie uitkomst en zorgt ervoor dat artsen, verplegers en andere helpers de juiste maatregelen kunnen treffen zoals het waarschuwen van familieleden of uw huisarts.
Je medische problemen, je bloedgroep, medicijn-of voedselallergieen, voorgeschreven geneesmiddelen of gewoon noodhulpcontacten, kunnen allemaal op de meditag worden gegraveerd.
               

Het identiteitsplaatje is gemaakt van aluminium. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en oud!


Heeft u een allergie? kies dan bij keuze ketting voor onze zilveren nikkelvrije ketting of voor een RVS versie!!! deze kettingen hebben een meerprijs. Deze zijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar!

Kleuren kettingen dogtag   

                                                                             
Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het medisch gegraveerde plaatje is inclusief ketting(en). Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00
Levertijd 1 á 2 werkdagen.

 
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend