Identiteitsplaatje medisch teken 2-zijde gravure
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Identiteitsplaatje medisch teken 2-zijde gravure

Identititeitsplaatje gegraveerd aan beide zijde diverse kleuren


Gegraveerd identiteitsplaatje in stevig aluminium uitvoering. Op dit plaatje kunnen 6 regels á 21 tekens per regel zie voorbeeldmodel, ook hartje of andere speciale tekens zijn mogelijk, vermeld het in het opmerkingenveld.


                                                   Voor en achterkant gegraveerd

Meditag met al uw belangrijke medische gegevens. De meditag kan uw leven reden; gerustellend voor u en uw familie! Bij weethoeikheet.nl aan twee kanten gegraveerde tekst mogelijk! Houdt er rekening mee dat hoe meer tekst u erop wilt hoe kleiner het lettertype wordt. 


Beschikbare kleuren:


Dit plaatje biedt in een noodsituatie uitkomst en zorgt ervoor dat artsen, verplegers en andere helpers de juiste maatregelen kunnen treffen zoals het waarschuwen van familieleden of uw huisarts.

Je medische problemen, je bloedgroep, medicijn-of voedselallergieen, voorgeschreven geneesmiddelen of gewoon noodhulpcontacten, kunnen allemaal op de meditag worden gegraveerd.
               

Het identiteitsplaatje is gemaakt van stevig aluminium. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en oud!

Heeft u een allergie? kies dan bij keuze ketting voor onze zilveren nikkelvrije ketting of voor een RVS versie!!! deze kettingen hebben een meerprijs. Deze zijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar!

 

Kleuren kettingen dogtag   

                                                               
Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het medisch gegraveerde plaatje is inclusief ketting. 
Levertijd 2 a 3 werkdagen.

 
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend