Paracord armband dogtag tiny 3 cm zilver
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Paracord armband dogtag tiny 3 cm zilver

Stoere paracord armband op maat gemaakt  online bestellen, doet u hier! Let op! Armband gaat dicht met een mooie kunststof paracord clip, onuitwisbaar met diepte in het plaatje geponst, blijft altijd mooi, vervaagd niet.

Op dit plaatje passen 4 regels tekst.
Eerste regel 9 tekens, regel 2 t/m 4 8 tekens mogelijk.

Aangeraden:
1e regel naam
2e regel ICE+31 6 of tel 06-
3e regel telefoonnummer
4e regel telefoonnummer


In hippe kleuren verkrijgbaar bij weethoeikheet.nl


Geef aan in veld optie welke kleur u leuk vindt en wij maken de armband op maat van uw zoon, dochter of u zelf. Let op! de armband met het kleinere plaatje is geschikt vanaf 4 tot 10 jaar. De armband met het grotere plaatje is verkrijgbaar in de andere advertentie paracord armband met gegevens de breedte van het grotere plaatje is 5cm.

Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje te dragen.

Let op!
Deze armbanden raden wij niet aan voor kinderen onder de vier jaar.  U kunt dan beter een roundy of ander polsbandje nemen.Maat

Meet de pols op en vermeld dit in het veld strak opgemeten maat. De armband moet niet geheel strak om de pols, wij maken hem wijder zodat hij confrontabeler zit. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat aan bij keuzevakje zelfgemeten maat. In deze lege tekstvlakken kunt u de maat voor uw zoon of dochter intypen.

Bestellen

Bij vragen mail gerust naar info@weethoeikheet.nl
Wij zijn u graag van dienst.


 
Levertijd paracord armband met tiny plaatje

Na ontvangst van uw betaling wordt de paracord armband binnen 2 a 3 dagen verzonden

 
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend