Sos armbandje kinderen RVS
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Sos armbandje kinderen RVS

Sos armbandje RVS , onuitwisbaar geponst met een telefoonnummer. U kunt 10 tekens kwijt op dit rvs plaatje. Neem het sos armbandje mee naar het strand, op vakantie, pretpark of drukke dagen. Bandje is van lycra, droogt snel op.

Gaatjes zijn groot genoeg voor een schoenveter, als ze een keer een dag geen zin hebben in het dragen van een armbandje.


U kunt het telefoonnummer ook niet zichtbaar dragen. Zie roze bandje.


Maat tag 4cm lang, bij 1cm hoog. GESCHIKT vanaf ongeveer
3 jaar. Onder de 4 jaar wel laten dragen onder begeleiding.


Let op! bij een telefoonnummer kan bij deze tag niet +31 ervoor. Er passen echt maar 10 tekens op, wel kan je deze armband ook als naambandje gebruiken. Bij een korte naam kunnen er bijvoorbeeld voor en achter de naam een hartje geponst worden. Uiteraard wordt dit gecentreerd op de tag.

Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @ _  ♥


Het zachte wikkelkoord is meerdere kleuren verkrijgbaar: roze, fuchsia, turquoise blauw,  neongeel, zwart, donkerblauw, zebra, luipaard en slang. Ook neon kleuren nu verkrijgbaar! Kijk bij optie voor de keuze. WILT U GRAAG EEN LANGER STUK KOORD ZODAT DE TAG ALS WIKKELARMBAND GEDRAGEN KAN WORDEN, VERMELD HET IN HET OPMERKINGENVELD. WIJ VOEGEN DAN EEN LANGER STUK KOORD BIJ.
Dit band is hetzelfde materiaal als zwemkleding.

  
  

Er komt een lang genoeg stuk wikkelband bij, u kunt het zelf om de pols heen wikkelen, afknopen en afknippen. Materiaal rafelt niet. Voor een meerprijs van € 1,-- euro kunt u een extra bandje meebestellen, ook in een andere kleur is mogelijk.
 
Verzending binnen 1 á 2 werkdagen.
€7,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend