naamplaat armbandje
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

naamplaat armbandje

Naamplaat armband op maat gemaakt  online bestellen, doet u hier! onuitwisbaar met diepte in het plaatje geponst, blijft altijd mooi, vervaagd niet.
Regels 4, 10 posities. Materiaal plaatje RVS mini origineel ketting  en slotje zijn kindveilig. Deze armband kunt u voor een meerprijs van € 4,-- ook geheel in rvs uitvoering laten maken door ons.

Let op!!!! de RVS uitvoering is alleen geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. RVS ketting en slotje breken nl. niet bij wild spelen!


Wij maken de armband op maat van uw zoon, dochter of u zelf. Let op! de armband met het kleinere plaatje is geschikt vanaf 4 jaar. 

Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje of armband met naam en telefoonnummer te dragen.

Let op!
Deze armbanden raden wij niet aan voor kinderen onder de vier jaar.  U kunt dan beter een info of ander polsbandje nemen.Maat

Meet de pols strak en vul de maat in: veld polmaat strak opgemeten.  Wij maken het armbandje 2 cm wijder zodat het armbandje niet geheel strak om de pols zit. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal.

 
Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @ _  ♥
 


Bestellen

Bij vragen mail gerust naar info@weethoeikheet.nl
Wij zijn u graag van dienst.

 
Levertijd armband met RVS tag original

Na ontvangst van uw betaling wordt het armbandje binnen 2 a 3 dagen verzonden


 
€10,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend