Jade S.O.S. jongens armband wit "tevredenheid"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Jade S.O.S. jongens armband wit "tevredenheid"

De armband tevredenheid is handgemaakt met jade edelstenen op elastiek. Jade sterkt de nieren, de blaas en ogen. Jade bevordert de spijsvertering en helpt tegen ontstekingen. Het is de steen van wijsheid, rechtvaardigheid, barmhartigheid, bescheidenheid en moed. De steen schenkt geluk en tevredenheid. Het neemt angst en zenuwen weg en bevordert de communicatieve eigenschappen. En de jade steen helpt ook bij bedplassen. 
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. Het armbandje is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, door alle leuke opties. Een uniek "one of a kind" kado met een mooie boodschap!
 
Voorbeelden (16cm):
Hoe werkt het?
 
1) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen of en welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is de zilver kleurige kraal. Voor een kleine meerprijs, kunt u kiezen uit andere leuke bedels.
2) Naam of nummer
Hier vult u in welke naam of telefoonnummer u op het armbandje wilt. Er is geen ruimte voor naam en nummer.
7 letter/cijferkraaltjes is al 6 cm. Naam en nummer past vaak niet. Er zijn geen kralen met streepjes of puntjes boven de letter beschikbaar.
3) Maat
De maten genoemd in de tabel, zijn gemiddelden. Indien u zelf meet, meet dan de pols strak en tel daar dan 2 cm bij op. Geen meetlint bij de hand? Gebruik dan een stukje papier en leg dit naast een lineaal. Heeft u zelf gemeten, kijk dan naar de maat en niet naar de leeftijd bij het kiezen van de juiste maat voor uw persoonlijke en unieke armband. Het armbandje wordt gemaakt dat hij niet heel strak om de pols zit, dit zit namelijk net wat lekkerder.
 
4) Met/zonder letters
Wilt u een armbandje zonder naam, met alleen kralen dan kunt u dat hier aangeven.
 
5) Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk. Een S.O.S armband wordt dus altijd uitgevoerd met witte letters.
6) Combi armband 10% korting
Als u kiest voor een combi armband, dan krijgt u een tweede armband die hetzelfde is als de eerste met 10% korting! U kunt wel kiezen of u het armbandje met/zonder letters wilt, welke kleur deze letters moeten zijn en u kunt een andere naam of telefoonnummer opgeven. Maar de eventuele bedel aan de sluiting is hetzelfde. 
 
7) Bedels
Vind u het leuk om het armband te voorzien met bedels, kijk bij optie voor de keuze.
 
Let op

Tot aan de leeftijd van 3 jaar niet zonder toezicht gebruiken.

Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden.
 
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Armband SOS

Armband met eigen tekst geponst voor kinderen RVS met rvs kralen
€9,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend