Sleutelhanger stalen bedels
 

Sleutelhanger stalen bedels

Kinderfeestje thuis?
Image grootte: 372x429, 73.087Kb
Image type: JPEG
Laat de kinderen hun eigen naam sleutelhanger/tassenhanger maken. Bij ons kun je een leuk en voordelig kant en klaar pakketje per sleutelhanger kopen.  Bedels zijn per sleutelhanger verschillend. Wij hebben deze sleutelhanger voor jongens en meiden.

In een pakket zit: sleutelhanger staal, ketting, sleutelring om de kettingen aan te bevestigen, stalen bedels, ringetjes en band. Lengte totaal 20 cm lang.

Extra benodigheden: tangetje (liefst 2 stuks) & kniptang om de kettingen te knippen. Wilt u liever dat wij dit voor u doen zet het in het opmerkingen veld.
 
Deze sleutelhangers zijn niet geschikt voor kleine kinderen. 

Hoe werkt het?
 
Uw besteld de sleutelhanger per stuk 3,99 bij aantal kunt u aangeven hoeveel u er nodig heeft. In het opmerkingen veld kunt u aangeven of er sleutelhangers voor jongens bij zijn.  Wij hebben deze sleutelhanger voor jongens en meisjes. De bedels en het kleur lint is dan afgesteld op de doelgroep.

U besteld de sleutelhanger per stuk.

BIJ AANTAL GEEFT U HET AANTAL SLEUTELHANGERS DIE U WILT ONTVANGEN.
​ IN HET OPMERKINGEN VELD KUNT U VERMELDEN HOEVEEL U ER VOOR JONGENS WILT EN HOEVEEL U ER VOOR MEISJES WILT.
     
Let op!

Deze sleutelhangers zijn niet geschikt voor kleine kinderen.

Na ontvangst van uw betaling wordt de sleutelhanger(s) binnen 1 - 2  werkdagen verzonden. Verzendkosten voor Nederland € 3,95. Verzenden naar de rest van Europa € 6,95
€3,99

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend