Moeder sieraden: Rozenkwarts armband 8 mm kraal model "liefde"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Moeder sieraden: Rozenkwarts armband 8 mm kraal model "liefde"

De armband liefde is handgemaakt met 8mm rozenkwarts edelstenen op elastiek.

Rozenkwarts is de steen van de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert daarnaast ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's. Het bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten van schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson. 

 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarande erd succes. De armband is geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Standaard is de armband uitgevoerd met mooie kralen en een slotje met een bedel. De bedels die we bij de mama armbanden gebruiken, zijn de swarovski hartjes en slippers met crystals.
 
Voorbeeld 21cm:
Hoe werkt het?
1) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is het Swarovski hartje of de slippers met crystals, zoals in de afbeelding hieronder. Alle bedels zijn met de handgemaakt. Wilt u echter een andere bedel, kan dat ook, kijk bij optie voor de keuze. Alle bedels kunnen gebruikt worden voor de sluiting. Geef dit aan bij het invulveld andere bedel.
3) Maat
Standaard maken we de armband op 21 cm. Wilt u hem groter of kleiner dan kan dat ook. Meet de pols strak en tel er 3 cm bij op. De armband zit dan niet geheel strak om de pols. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat aan bij optie 4.
 
5) Tekst
Wilt u een tekst, naam of nummer op de armband dan kan dat uiteraard ook. Indien gewenst dan kunt u dat hier aangeven.
 
6) Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk.
7) Bedels
Voeg bedels toe om uw eigen unieke armband te creéren. De afbeelding verandert met uw keuze mee. Per bedel wordt de lengte aangegeven. Het is de lengte van de bedel zonder slotje. Het slotje is 12 mm. Alle bedels zijn met de handgemaakt. 
 
Na ontvangst van uw betaling wordt het armband binnen 2 - 4 werkdagen aan u verzonden.
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend