SOS armband hematiet "energie"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

SOS armband hematiet "energie"

 kinderarmband energie is handgemaakt met hematiet edelstenen op elastiek. Hematiet heeft de eigenschap te helpen bij lichamelijke zwakte, vermoeidheid en het bevordert een rustige slaap. Daarnaast helpt bij eetstornissen, virusinfecties en weert boze blikken.
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. Het armbandje is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, door alle leuke opties. Een uniek "one of a kind" kado met een mooie boodschap!
 
Voorbeeld (16cm):
  
Hoe werkt het?
 
1) Tussenkraal 
Bij deze optie kunt u kiezen met welke bijzondere kraal u het SOS armbandje wilt uitvoeren, namelijk:
 
2) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is het zilveren hartje. Voor een kleine meerprijs, kunt u kiezen uit andere leuke bedels. Maar let op, de hello kitty bedel is wat dikker (2mm) en zwaarder dan de overige bedels. Alle bedels zijn met de handgemaakt.

3) Naam of nummer
Hier vult u in welke telefoonnummer (of naam) u op het armbandje wilt. Er is geen ruimte voor naam en nummer.
7 letter/cijferkraaltjes is al 6 cm. Naam en nummer past vaak niet. Er zijn geen kralen met streepjes of puntjes boven de letter beschikbaar.
 
4) Maat
De maten genoemd in de tabel, zijn gemiddelden. Indien u zelf meet, meet dan de pols strak en tel daar dan 2 cm bij op. Geen meetlint bij de hand? Gebruik dan een stukje papier en leg dit naast een lineaal. Heeft u zelf gemeten, kijk dan naar de maat en niet naar de leeftijd bij het kiezen van de juiste maat voor uw persoonlijke en unieke armband. Het armbandje wordt gemaakt dat hij niet heel strak om de pols zit. Dit staat namelijk leuker en zit lekkerder.
 
5) Met/zonder letters
Wilt u een sos armbandje zonder naam, met alleen kralen dan kunt u dat hier aangeven.
 
6) Kleur letters
Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk. Een SOS armband heeft dus altijd witte letters. Wilt u een naam, dan kunt u kiezen uit de volgende kleuren:
Tip: gebruikt u het armbandje in het buitenland, geef dan het nummer met 0031 aan.
7) Combi armband 10% korting
Als u kiest voor een combi armband, dan krijgt u een tweede armband die hetzelfde is als de eerste met 10% korting! U kunt wel kiezen of u het armbandje met/zonder letters wilt, welke kleur deze letters moeten zijn en u kunt een andere naam of telefoonnummer opgeven. Maar de bijzondere kraal en de bedel aan de sluiting zijn hetzelfde. Tip: maak voor 2 beste vriendinnetjes een vrienden armband door het friends bedeltje te gebruiken.
 
8) Bedels
Voeg bedels toe om uw eigen unieke armband te creëren. De afbeelding verandert met uw keuze mee. Per bedel wordt de lengte aangegeven. Het is de lengte van de bedel zonder slotje. Het slotje is 12 mm. Alle bedels zijn met de handgemaakt.
 
Let op
Tot aan de leeftijd van 3 jaar niet zonder toezicht gebruiken.

Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden.
Verzendkosten Nederland € 1,95 verzendkosten Europa € 2,95
 
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend