SOS armband jade lila "in balans"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

SOS armband jade lila "in balans"

De armband in balans is handgemaakt met jade edelstenen op elastiek. Jade sterkt de nieren, de blaas en ogen. Jade bevordert de spijsvertering en helpt tegen ontstekingen. Het is de steen van wijsheid, rechtvaardigheid, barmhartigheid, bescheidenheid en moed. De steen schenkt geluk en tevredenheid. Het neemt angst en zenuwen weg en bevordert de communicatieve eigenschappen. En de jade steen helpt ook bij bedplassen. 
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. Het sos armbandje is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, door alle leuke opties. Een uniek "one of a kind" kado met een mooie boodschap!
 
Voorbeeld (16cm):
 Hoe werkt het?
  
1) Tussenkraal 
Bij deze optiePlakken kunt u kiezen met welke bijzondere kraal u het SOS armbandje wilt uitvoeren, namelijk:
 2) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is het zilveren hartje. Voor een kleine meerprijs, kunt u kiezen uit andere leuke bedels. Maar let op, de hello kitty bedel is wat dikker (2mm) en zwaarder dan de overige bedels. Alle bedels zijn met de handgemaakt.


 
Tip: gebruikt u het armbandje in het buitenland, geef dan het nummer met 0031 aan.
 
7) Combi armband 10% korting
Als u kiest voor een combi armband, dan krijgt u een tweede armband die hetzelfde is als de eerste met 10% korting! U kunt wel kiezen of u het armbandje met/zonder letters wilt, welke kleur deze letters moeten zijn en u kunt een andere naam of telefoonnummer opgeven. Maar de bijzondere kraal en de bedel aan de sluiting zijn hetzelfde. Tip: maak voor 2 beste vriendinnetjes een vrienden armband door het friends bedeltje te gebruiken.
 
8) Bedels
Voeg bedels toe om uw eigen unieke armband te creéren. De afbeelding verandert met uw keuze mee. Per bedel wordt de lengte aangegeven. Het is de lengte van de bedel zonder slotje. Het slotje is 12 mm. Alle bedels zijn met de handgemaakt.
 
Let op

Tot aan de leeftijd van 3 jaar niet zonder toezicht gebruiken.

Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden.

 
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend