Dogtag met fotohanger
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtag met fotohanger

Image grootte: 566x313, 69.403Kb
Image type: JPEG

Dit plaatje met fotohanger is een uniek product verkrijgbaar bij weethoeikheet.nl. Graag een keuze maken voor kleur silencer a.u.b ! Voor de voorbeeld foto hebben wij gebruik gemaakt van een mat (kleur T) identiteitsplaatje. U kunt kiezen voor elke kleur die wij voorradig hebben.

GEPONST MET TEKST NAAR KEUZE

Uw foto kunt u mailen naar info@weethoeikheet.nl onder vermelding van uw bestelnummer.  Let op! fotohanger is in doorsnee 2.5 cm, bij een foto met teveel mensen zal het erg klein en onduidelijk overkomen. De foto moet een JPG of PNG bestand zijn en mag maximaal 1 mb groot zijn en minimaal 250 KB! 

Fotohanger is vochtbestendig maar mag niet voordurend in het water liggen.

                                    

Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en
oud!

Identiteitsplaatje of naamplaatje bestellen? Let op!

Als u op uw identiteitsplaatje alle posities gebruikt die mogelijk zijn, is een stukje van de tekst op het naamplaatje minder goed leesbaar bij gebruik van een silencer.

Let op!! de geverfde soorten naamplaatjes zien er na gebruik als volgt uit (het identiteitsplaatje is in eerste instantie volledig roze, echter de verf van de letters verdwijnt en wordt zilver):

 
 

Het betreft de soorten identiteitsplaatjes: limegroen, babyblauw, rood, babyroze, zwart, camouflage, fuchsia roze, kobalt blauw, geel, groen, oranje, wit en paars RVS geverfd.

Wilt u tekst centreren op het identiteitsplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @    _  ♥ 


Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje


De prijs voor het identiteitsplaatje  is inclusief sleutelhanger en fotohanger. 

Bestellingen worden binnen  2 á 3 werkdagen verzonden.


 
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend