Sleutelhanger met naam model "ster"
 

Sleutelhanger met naam model "ster"

Image grootte: 425x175, 116.051Kb
Image type: JPEG
 Image grootte: 440x788, 134.113Kb
Image type: JPEG

Ster sleutelhanger online bestellen, doet u hier!

Altijd uw naam en telefoonnummer zichtbaar met onze hippe handgemaakte sleutelhangers! De button kan worden gemaakt met naam en/of uw telefoonnummer. Ze zijn verkrijgbaar in 1 maat, namelijk 3,8 cm. De button sleutelhanger is verkrijgbaar in 10 hippe en trendy kleuren en worden verkocht per stuk. De maximale lengte van de naam is 15 tekens. Hoe langer de naam, hoe kleiner het lettertype. Bij optie kunt u kiezen voor kleur roosje verkrijgbaar in: zwart, diverse roze tinten, lila en paars.

Wilt u een andere button uit ons assortiment buttons op deze sleutelhanger? Dit is mogelijk met de buttons verkrijgbaar in de maat 3,8cm. Als u vermelding maakt in het opmerkingen veld welke button en gewensde kleur u graag op de sleutelhanger wilt hebben, maken wij dit voor u in orde.

Overige toepassingen van de sleutelhanger model "ster"

Uiteraard kan de sleutelhanger ook voor andere toepassingen gebruikt worden. Denk aan verjaardagskadootjes.  Als bedankje op uw bruiloft, naambordje voor op het werk, verzin het maar! Wilt u de sleutelhanger met button voor andere toepassingen gebruiken, dan kunt u gebruik maken van de beschikbare regels. Komt u er niet uit of heeft u vragen, mail dan naar info@weethoeikheet.nl  Wij helpen u snel verder.

Levertijd ster sleutelhanger

Na ontvangst van uw betaling worden de sleutelhanger binnen 1-2 werkdagen verzonden.

 
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend