Speenkoord sprookjes met naam
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Speenkoord sprookjes met naam


Speenkoord sprookje handgemaakt product. Dit speenkoord is aan de binnenzijde gevoerd met 100% katoen. Het speenkoord met zwanen is gevoerd met zachtgroen sterretjes, roodkapje is gevoerd met lichtroze sterretjes, vos en bosdiertjes met grijze sterretjes stof.

De achterkant kunnen wij bedrukken met naam of telefoonnummer. Als u niets invult bij naam ontvangt u het speenkoordje zonder bedrukking.

Een speenkoord is een origineel, praktisch en persoonlijk kraamkado. Een speenkoord  is handig voor in de auto, op de fiets of op het kinderdagverblijf. Bevestig de clip aan jas of shirt en het speentje verliezen is verleden tijd!

  
Een zoekgeraakt speentje zorgt voor onrust bij uw baby. U kunt dit voorkomen met een speenkoord. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen aan de kleding van uw kind.
Wij hebben keuze uit verschillende kleuren. Heeft u een wens kunt u die altijd doormailen naar info@weethoeikheet.nl, bij ons is veel mogelijk.Let op! speenkoorden mogen alleen bevestigd worden aan kleding. Gebruik een speenkoord niet in de wieg of bedje. Dit product niet gebruiken als speelgoed of bijtspeeltje.

Speenkoord sprookjes bestellen?

Bij de opties kunt u kiezen voor het  speenkoord  wat u het leukst vindt. 

Prijzen

De speenkoorden kosten € 7,95
 
Levertijd speenkoord sprookjes

Na onvangst van uw betaling wordt het speenkoord  binnen 1-2 werkdagen verzonden. Verzendkosten Nederland € 1,95, verzendkosten Europa € 2,95
€7,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend