Wagenspanner met naam jongen meisje
 

Wagenspanner met naam jongen meisje

 Image grootte: 476x400, 102.071Kb
Image type: JPEG

Op zoek naar een leuk kraamcadeau?

Deze handgemaakte wagenspanner met houten beuken kralen, houten letterkralen, beuken kralen omhaakt, belletjes en houten houten ringen zijn verkrijgbaar in roze of blauw combinatie. De kralen zijn op elastiek geregen en geknoopt.
De kralen zijn gemaakt van ongelakt beukenhout en zijn splintervrij.

Let op! Maat wij maken de wagenspanner standaard op +/-42 cm inclusief bevestiging houten clips.  Meet de breedte bij uw wagen erop na, wilt u hem iets korter of iets langer vermeld dit dan in het opmerkingen veld. Wij maken uw wagenspanner naar wens. Een wagenspanner hoort niet geheel strak te hangen maar iets hangend. Bij een lange naam wordt aan het begin en aan het eind van de naam een kraal toegevoegd.

Wilt u  i.p.v. gekleurde kralen tussen de naam liever blanco houten kralen? geef het aan in het opmerkingen veld.

Wij produceren deze wagenspanner zelf, met de hand. De kralen en ringen zijn gemaakt van 100% beukenhout vrij van schadelijke stoffen, geregen op elastisch draad.

Deze wagenspanner is voor de veiligheid extra geknoopt, toch altijd even checken of niets loslaat.  Controleer de gemaakte accessoires regelmatig op slijtage.

Materiaal: 100% beukenhout
Wassen: was de spanner met warm water en zeep en laat het plat drogen
Kleur: houtkleur en hout omhaakte kralen in roze/grijs of lichtblauw/grijs tinten
Leeftijd: 0+

Let op!
niet gebruiken in wiegje of bedje. Controleer bij elk gebruik op slijtage, gebruik altijd onder toezicht van een volwassene! niet als speelgoed gebruiken i.v.m. kleine onderdelen.


Bij de opties kunt u kiezen welke wagenspanner u het leukst vindt. Wij kunnen dit cadeautje leuk voor u inpakken.

Prijzen

De wagenspanner kost € 19,95
 
Levertijd wagenspanner

Na onvangst van uw betaling wordt uw wagenspanner met naam binnen 1-2 werkdagen verzonden, verzendkosten Nederland € 2,95 bubbelenvelop. verzendkosten Europa € 6,95
€19,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Handdoek zwemdiploma bedrukt met naam en datum verschillende kleuren

Handdoek zwemdiploma a b of c met naam en afzwemdatum online bestellen, doet u hier!

Super leuk en een gegarandeerd succes is deze velours handdoek met naam en afzwemdatum. Handdoek is gemaakt van 100% katoen printed in 2 kleuren die verlopen. Roze fuchsia 1 kant, andere kant lichtroze, turqoise verlopend naar lichtblauw en limegroen verlopend naar lichtgroen. Maat 50cm bij 100 cm. Erg leuke kleurtjes voor kinderen.
€12,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend