Wagenspanner/maxicosispanner muizen met naam jongen of meisje
 

Wagenspanner/maxicosispanner muizen met naam jongen of meisje

Op zoek naar een leuk kraamcadeau?

Deze handgemaakte wagenspanner met muis knuffeltjes van Rock Star baby by "Nice", deze knuffeltjes hebben een leuk rinkelgeluidje als je ze beweegt. De wagenspanner is gemaakt met houten beuken kralen, houten letterkralen, beuken kralen omhaakt, en houten houten ringen. De wagenspanner is verkrijgbaar in roze/grijs of blauw/grijs combinatie. De kralen zijn op elastiek geregen en geknoopt.
De kralen zijn gemaakt van ongelakt beukenhout en zijn splintervrij. 

Let op! Maat wij maken de wagenspanner/maxicosispanner standaard op +/-42 cm inclusief bevestiging houten clips.  Meet de breedte bij uw wagen erop na, wilt u hem iets korter of iets langer vermeld dit dan in het opmerkingen veld. Wij maken uw wagenspanner naar wens. Een wagenspanner hoort niet geheel strak te hangen maar iets hangend. 


Wij produceren deze wagenspanner zelf, met de hand. De kralen en ringen zijn gemaakt van 100% beukenhout vrij van schadelijke stoffen, geregen op elastisch draad.

Deze wagenspanner is voor de veiligheid extra geknoopt, toch altijd even checken of niets loslaat.  Controleer de gemaakte accessoires regelmatig op slijtage.

Materiaal: 100% beukenhout
Wassen: was de spanner met warm water en zeep en laat het plat drogen
Kleur: houtkleur en hout omhaakte kralen in roze/grijs of lichtblauw/grijs tinten
Leeftijd: 0+

Let op!
niet gebruiken in wiegje of bedje. Controleer bij elk gebruik op slijtage, gebruik altijd onder toezicht van een volwassene! niet als speelgoed gebruiken i.v.m. kleine onderdelen.


Bij de opties kunt u kiezen welke wagenspanner u het leukst vindt. Wij kunnen dit cadeautje leuk voor u inpakken.

Prijzen

De wagenspanner kost € 24,95
 
Levertijd wagenspanner

Na onvangst van uw betaling wordt uw wagenspanner met naam binnen 1-2 werkdagen verzonden, verzendkosten Nederland € 6,95 bubbelenvelop. verzendkosten Europa € 9,--
€24,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Sleutelhanger musketonhaak groot

Sleutelhanger musketonhaak
€2,00

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend