Verzending

Verzenden  
De producten dogtag, us army dogtag, dutch army dogtag, phototag, accessoires voor deze producten, de speenkoorden, artikelen uit de categorie cadeau met naam, de stickers worden vanaf een verschillende locaties verzonden. Het kan dus voorkomen als u kiest voor één van bovenstaande producten èn een product uit ons overige assortiment dat u meerdere enveloppen toegestuurd krijgt.  
   
Kosten verzenden  
Voor bestellingen binnen Nederland brengen wij u vanaf € 1,50 portokosten in rekening en voor rest van alle landen vanaf € 2,50 afhankelijk van het gewicht van de envelop en of de bestelling door de brievenbus past. Wij verzenden met PostNL. In de regel komt 98% van de zendingen de dag na verzending bij u aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. Past uw bestelling niet door de brievenbus, dan rekenen we aangepaste tarieven. Pakketten versturen wij met TNT. Levertijd van TNT is 24-48 uur.
 
Levertijden
De meeste producten kennen een levertijd van 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling, onder voorbehoud van vertragingen bij PostNL. Exacte levertijden per product kunt u onderaan bij de productomschrijving vinden.