Dogtags mini RVS
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtags mini RVS

Dogtags mini rvs met op beide plaatjes een andere tekst. Leuk voor kinderen gezien het formaat van de tags. Wilt u liever op beide plaatjes dezelfde tekst, vul dan 4 regels tekst in.   


Prijs is inclusief 2 ketingen (13 cm + één naar keuze) nu met gratis silencers wel een keuze maken welke kleur silencers u wenst a.u.b.!! wij hebben ze in zwart of rood.

Bij ons mag u op beide plaatjes een andere tekst laten ponsen. Wilt u op beide plaatjes dezelfde tekst? vul dan alleen regel 1 t/m 4 in, de andere 4 regels kunt u dan leeg laten.

Dog tag? Voor wie..

De mini dogtag is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken. Bij een U.S. Army Dog Tag mini ontvangt 1 ketting van 13 cm en 1 ketting naar keuze.

Kettingen

Heeft u een allergie? kies dan bij keuze ketting voor onze zilveren nikkelvrije ketting of voor een RVS versie!!! deze kettingen hebben een meerprijs. Deze zijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar!

 Wilt u tekst centreren op de dog tag, houd hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.

Alle letters worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:

Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @    _  

 
Let op! RVS kettingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen!


Levertijd US Army Dogtags mini RVS

 

Prijs is inclusief 2 kettingen (13 cm + één naar keuze) € 12,95.  


Bestellingen die voor 12.00 uur worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.

€12,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend