Dutch Army Tag origineel
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dutch Army Tag origineel

Deze originele Dutch Army Tag zijn twee identiteitsplaatjes aan elkaar. De tekst wordt zowel op de bovenste helft als op de onderste helft afgedrukt. Materiaal roestvrijstaal. Formaat: 5,5 cm breed, 5 cm hoog.

LET OP! ONDERSTE HELFT HEEFT IETS MINDER REGELAFSTAND, ZIE FOTO. WILT U MEERDERE SPATIES TUSSEN DE TEKST GEEF DIT A.U.B. EXTRA AAN IN HET OPMERKINGEN VELD. DIT IS NL. IN DE BESTELLING NIET ALTIJD DUIDELIJK ZICHTBAAR. Ketting verkrijgbaar in: zilver, zwart en goud.


Tegen een meerprijs van  5 euro hebben wij ook een RVS schakelketting 70cm voorradig of een rvs schakelketting 70cm Jefferson schakel, zie optie voor de keuze.

Op de originele Dutch Army Tag staat op de bovenste helft hetzelfde als de onderste helft. 1e regel: voorletters en achternaam 2e regel: sofi nummer en geloof regel 3: land en bloedgroep regel 5: rhesus factor. Natuurlijk kunt u zelf kiezen welke tekst u erop geponst wilt hebben. Wat bij ons ook kan is de onderste helft gespiegeld geponst aan de bovenste helft. Als u dit graag wilt, vermeld het in het opmerkingenveld.


Op de Dutch Army Tag kunnen maximaal 19 karakters geplaatst worden. Er is ruimte voor 5 regels van 19 tekens (inclusief de spaties). Bij de Dutch Army Dog Tag ontvangt u standaard een ketting van 70 cm. 

 

Alle letters worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
.   "    '    ,   -   /   +

Levertijd Dutch Army Tag

Bestellingen die voor 12.00 uur worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.
€17,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend