Paracord armband naam plaatje
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Paracord armband naam plaatje


Paracord armband naam plaatje 5 cm geschikt vanaf 8 jaar

Stoere paracord armband op maat gemaakt  online bestellen, doet u hier! Let op! Armband gaat dicht met een mooie kunststof paracord clip voor kinderen, onuitwisbaar met diepte in het plaatje geponst, blijft altijd mooi, vervaagd niet.
4 Regels tekst á 15 posities. In de kop sleutelhangers met naam verkopen wij dit product als sleutelhanger.

Kleuren plaatje: zilver zoals voorbeeldmodel, turqoise blauw, fuchsia roze, lichtroze en zwart.


Geef aan in veld optie welke kleur plaatje en welke kleur paracord u leuk vindt en wij maken de armband op maat van uw zoon, dochter of u zelf. Let op! de armband met kleinere plaatje meer geschikt vanaf 4 tot 10 jaar is verkrijgbaar in de andere advertentie paracord armband tiny met gegevens de breedte van het kleine plaatje is 3 cm.


Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje te dragen.

Let op!
Deze armbanden zijn niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar. Dit met name omdat de breedte van dit plaatje 5 cm is, te groot voor een kleine kinderpols. In onze andere advertentie kunt u de paracord armband tiny met gegevens bestellen de breedte van het kleine plaatje is 3 cm. Toch raden wij onder de vier jaar deze armbanden niet aan. U kunt dan beter een roundy of ander polsbandje nemen.


Let op!!! Deze armband wordt alleen gemaakt vanaf polsmaat 14 cm strak opgemeten.

Maat

Meet de pols strak op, wij maken de armband wat wijder zodat de armband niet geheel strak om de pols zit. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat aan bij keuzevakje polsmaat strak opgemeten. In deze lege tekstvlakken kunt u de maat voor uw zoon of dochter intypen.


Bestellen
 

Bij vragen mail gerust naar info@weethoeikheet.nl
Wij zijn u graag van dienst.

 

Levertijd paracord armband


Na ontvangst van uw betaling wordt de paracord armband binnen 2 a 3 dagen verzonden


 

€12,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend