Sos naamplaatje autisme/adhd/epilepsie
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Sos naamplaatje autisme/adhd/epilepsie

 Image grootte: 433x332, 81.154KbImage type: JPEG     
Aan de ene kant kunt u kiezen uit 7 afbeeldingen met verschillende plaatjes en aan de andere kant ponsen wij de tekst voor u naar keuze. Dit kunnen adresgegevens zijn, maar ook een andere tekst, zoals uw medische gegevens. Bij weethoeikheet.nl 6 regels tekst mogelijk! Foto is afgedicht met een vochtbestendige kunststof dome.

Gratis silencer wel een keuze maken voor kleur a.u.b.

Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken. 
 
Identiteitsplaatje met sticker bestellen?


Heeft u een allergie? kies dan bij keuze ketting voor onze zilveren nikkelvrije ketting of voor een RVS versie!!! deze kettingen hebben een meerprijs. Deze zijn niet geschikt voor kleine kinderen.

Wilt u tekst centreren op de dogtag, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @    _  ♥   
 
Let op: het plaatje is vochtbestendig, maar is niet bestand tegen lang in water liggen zoals bij zwemmen in zwembad of zee.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw identiteitsplaatje met afbeelding naar keuze binnen 1 á 2 werkdagen.

Prijs is inclusief ketting en silencer

 
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Roundy geschikt vanaf 4 jaar

In het spatwaterdichte Roundy S.O.S.-armbandje zit een plastic doosje met daarin een briefje. Vul daarop uw telefoonnummer en eventueel aanvullende gegevens in, en degene die uw kind heeft gevonden kan direct contact met u opnemen!
€2,99

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend