Dogtags uit Italy 8 regels tekst
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtags uit Italy 8 regels tekst

Image grootte: 212x282, 53.38KbImage type: JPEG           

NIEUW BIJ ONS IN DE SHOP!

Oorspronkelijk is dit plaatje afkomstig van het Italiaanse leger. Daar werden ze gebruikt als militaire herkenningsplaatjes voor de soldaten. MAAT 4,5 cm hoog, 3,5 cm BREED

U heeft de mogelijkheid voor 8 regels tekst alle regels kunnen met verschillende tekst net zoals de originele tag uit Italy, alle regels 11 posities. Materiaal roestvrijstaal. Qua formaat ook leuk voor kinderen.


Wilt u liever een schakelketting zoals bij onze Dutch Army is dit ook mogelijk voor een meerprijs van 5 euro. Verkrijgbaar in zilver, zwart en goud. Ook is het mogelijk een schakelketting in RVS te bestellen voor een meerprijs van 5 euro, zie optie keuze ketting.


Heeft u een allergie? kies dan bij keuze ketting voor onze zilveren nikkelvrije ketting of voor een RVS versie!!! deze kettingen hebben een meerprijs. Deze zijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar!

Op de originele Italy tag staat op de bovenste helft een andere tekst als op de onderste helft. Bovenste helft regel 1: identificatienummer regel 2: geboortedatum regel 3: achternaam voornaam       
Onderste helft regel 4: nationaliteit regel 5: 1e jaar in het leger regel 6: geloof regel 7: bloedgroep rhesus factor. Natuurlijk kunt u zelf kiezen welke tekst u erop geponst wilt hebben.

 

Alle letters worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:

.   "    '    ,   -   /  +


Levertijd dog tag Italy


Prijs is inclusief ketting € 12,95. 


Bestellingen die voor 12.00 uur worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.
 
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

UV Sun Sense polsbandjes pakje 7 stuks OP=OP

UV Sun Sense polsbandjes voor kinderen en volwassenen
€2,50

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend