Identiteitsplaatje medisch RVS
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Identiteitsplaatje medisch RVS

                             
Meditag met al uw belangrijke medische gegevens. De meditag kan uw leven reden; gerustellend voor u en uw familie! Bij weethoeikheet.nl 6 regels tekst mogelijk!

Dit plaatje biedt in een noodsituatie uitkomst en zorgt ervoor dat artsen, verplegers en andere helpers de juiste maatregelen kunnen treffen zoals het waarschuwen van familieleden of uw huisarts.
Je medische problemen, je bloedgroep, medicijn-of voedselallergieen, voorgeschreven geneesmiddelen of gewoon noodhulpcontacten, kunnen allemaal op de meditag worden geponst.

U kunt voor een meerprijs van € 1,50 een extra rvs medische bedel aan uw ketting bijbestellen.Onze zilveren kettingen zijn nikkelvrij. Ook voorradig een rvs ketting, deze kettingen hebben een meerprijs. Deze zijn niet geschikt voor kleine kinderen!


De prijs voor het identiteitplaatje is inclusief ketting en gratis silencer naar keuze wel een keuze maken voor kleur silencer(s) a.u.b! 

                   

 

Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken, dus is veilig voor jong en
oud!

Identiteitsplaatje of naamplaatje bestellen? Let op!

 
Wilt u tekst centreren op het identiteitsplaatje, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @   ♥


Kleuren kettingen dogtag


Levertijd identiteitsplaatje of naamplaatje
 
De prijs voor het identiteitsplaatje is inclusief ketting. 

Bestellingen die voor 12.00 worden besteld en betaald, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.

 
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend