Paracord armband naam plaatje 5 cm aluminium
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Paracord armband naam plaatje 5 cm aluminium


LET OP! Geschikt vanaf 8 jaar. In een andere advertentie hebben wij ook kleinere aluminium en rvs tags op zo'n paracord armband, zie bovenstaande foto.

Stoere paracord armband op maat gemaakt  online bestellen, doet u hier! Let op! Armband gaat dicht met een mooie kunststof paracord clip voor kinderen, onuitwisbaar met diepte in het plaatje geponst, blijft altijd mooi, vervaagd niet.
Regels 4, 15 posities. In de kop sleutelhangers met naam verkopen wij dit product als sleutelhanger.

Kleur plaatje: aluminium zilver zoals voorbeeldmodel, goud, turqoise blauw, kobalt blauw, rood, fuchsia roze, licht roze en zwart.


Geef aan in veld optie welke kleur plaatje en welke kleur paracord u leuk vindt en wij maken de armband op maat van uw zoon, dochter of u zelf. Let op! de armband met kleinere plaatje meer geschikt vanaf 4 tot 10 jaar is verkrijgbaar in de andere advertentie paracord armband tiny met gegevens de breedte van het kleine plaatje is 3 cm.

Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje te dragen.

Let op!
Deze armbanden zijn niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar. Dit met name omdat de breedte van dit plaatje 5 cm is, te groot voor een kleine kinderpols. In onze andere advertentie kunt u de paracord armband tiny met gegevens bestellen de breedte van het kleine plaatje is 3 cm. Toch raden wij onder de vier jaar deze armbanden niet aan. U kunt dan beter een roundy of ander polsbandje nemen.

Let op !!!!  deze armband wordt alleen gemaakt vanaf de grootte vanaf 14 cm strak opgemeten.

Maat


Meet de de pols strak op en vermeldt dit in het veld strak opgemeten maat. De armband moet niet geheel strak om de pols, wij maken hem wijder zodat hij wat comfortabeler zit. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. 

Bestellen

Bij vragen mail gerust naar info@weethoeikheet.nl
Wij zijn u graag van dienst.


 
Levertijd paracord armband

Na ontvangst van uw betaling wordt de paracord armband binnen 2 a 3 dagen verzonden

 
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend