Polsbandje spijkerstof verstelbaar met slotje
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Polsbandje spijkerstof verstelbaar met slotje

Stoffen polsbandje dubbel spijkerstof bedrukt met naam en telefoonnummer voor kinderen online bestellen, doet u hier. Dubbel doorgestikt spijkerstof, rafelt niet.

LET OP! Je kunt iedere tekst op de twee bandjes zetten maar is het bandje voor een klein kind niet teveel tekst dit past er gezien de polsmaat niet op. Denk aan bijvoorbeeld de voornaam en 1 telefoonnummer!!!

Wilt u een medisch teken voor uw tekst of bijvoorbeeld een puzzelstukje en de tekst AUTISME op 1 van de bandjes? vermeld dit in het opmerkingenveld, wij maken hem naar uw wens.

LET OP!!!Breedte maat: 2cm. Is te groot voor kleine kinderen.

Wij maken deze armband op maat. De opgemeten polsmaat kunt u bij optie maat pols strak opgemeten invullen, wij maken hem uiteraard iets wijder.  Dit bandje is lang te gebruiken door het verstelbare kettinkje.


Als u deze bandjes gebruikt voor op vakantie in het buitenland denk dan aan het landnummer wat u er eventueel voor kan zetten.
 
Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje voor uw kinderen.


Nieuw in ons assortiment: stoffen polsbandje polsbandje voor kinderen met tekst erop bedrukt. I.v.m. losse onderdelen niet geschikt onder de 4 jaar. Levertijd spijkerstof stoffen polsbandje

Na ontvangst van uw betaling wordt uw armband binnen 1 - 2 werkdagen verzonden.

 
€6,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend