Stoffen polsbandje elastisch
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Stoffen polsbandje elastisch


Stoffen polsbandje voor kinderen online bestellen, doet u hier! Nieuw felle kleurtjes , leuk voor de zomer. LET OP!!! hier passen geen 2 telefoonnummers op! Ook geen 2 regels tekst!

Kleuren band:

Als u deze bandjes gebruikt voor op vakantie in het buitenland denk dan aan het landnummer wat u er eventueel voor kan zetten.

Tip: In de kop cadeau's met naam (geborduurd en bedrukt) verkopen wij deze ook als haarband met naam voor meisjes met naam bedrukt.

 
Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje voor uw kinderen.


Nieuw in ons assortiment: stoffen polsbandje elastische glansstof voor kleine kinderen met uw telefoonnummer erop bedrukt. Deze bandjes kunt u zelfop maat knopen en afknippen. De stof is rekbaar en is makkelijk van de pols af te schuiven. Door de zachtheid van de stof zeer geschikt voor een jonge leeftijd.

Deze leuke bandjes zijn bij ons verkrijgbaar in 6 kleuren, neon fuchsia roze, turqoise blauw, lichtroze, neon geel ,neon groen en zwart. Kijk bij optie voor de keuze. 


Levertijd stoffen voor kinderen

Na ontvangst van uw betaling worden de bandjes binnen 1 - 2 werkdagen verzonden.

 
€2,50

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend