Veter polsbandje op maat geschikt vanaf 4 jaar
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Veter polsbandje op maat geschikt vanaf 4 jaar


Veterarmband voor kinderen online bestellen, doet u hier.

LET OP! Op dit bandje kan een naam en een telefoonnummer, niet langer en geen dubbele voornamen en een voornaam en achternaam! 

IN TEGENSTELLING TOT HET VOORBEELDMODEL WORD TEKST/NAMEN IN HOOFDLETTERS GESNEDEN!

De tekst mag niet in het trekgedeelte van de kraal vallen omdat de bedrukking dan beschadigd. Vul dus bij een kleine pols alleen het telefoonnummer in! Wij maken het armbandje op maat van uw kind. Niet geschikt onder de 4 jaar!!!De opgemeten polsmaat kunt u bij optie maat pols strak opgemeten invullen. Dit bandje is lang te gebruiken door het verstelbare trekkoordje.


Als u deze bandjes gebruikt voor op vakantie in het buitenland denk dan aan het landnummer wat u er eventueel voor kan zetten.
 
Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje voor uw kinderen.


Deze leuke bandjes zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren, zwart, kobalt blauw, turqoise blauw en fuchsia roze. Kijk bij optie voor de keuze. 

Let op! Geschikt vanaf 4 jaar ivm schuifkraal is niet veilig voor kleine kinderen ivm verstikkingsgevaar. U kunt beter kiezen voor een zacht jersey bandjes voor kinderen onder de 4 jaar!!!


Levertijd veterarmbandje

Na ontvangst van uw betaling worden de bandjes binnen 1 - 2 werkdagen verzonden.

 
€2,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend