Weethoeikheet sos armbandjes set parels
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Weethoeikheet sos armbandjes set parels


Sos set armbandjes met naam en telefoonnummer voor kinderen online bestellen, doet u hier! Deze set is erg leuk voor meisjes. In 5 kleurcombinaties verkrijgbaar: roze, lila, zeeblauw/groen, wit en grijs.

Let op: op deze armbandjes kunnen bij lange namen geen dubbele namen. U kunt bijvoorbeeld ook twee armbandjes met twee verschillende namen of twee armbandjes met alleen telefoonnummers nemen. 

 
Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen sos armbandjes of polsbandjes van Infoband voor uw kinderen.

Nieuw in ons assortiment betaalbare sos armbandjes set met naam en telefoonnummer. De kleur kralen kunt u kiezen, nieuw in ons assortiment zwarte letterkralen.

Het telefoonnummer hebben wij alleen in witte letterkralen. De naam kan ook in een andere kleur zoals roze alu of gekleurd? kies bij optie voor kleur letterkralen naam.
U ontvangt de set in een organza cadeauzakje.Maatvoering: in veld optie polsmaat strak opgemeten kunt u de polsmaat opgeven. Wij maken de armband 2cm wijder zodat hij lekker zit. Is op dik elastiek draad geregen en is vastgezet met satijnlint. Makkelijk aan en uit te doen.  Meet de pols erop na. 

Let op!! niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar i.v.m. kleine onderdelen kraaltjes.

Levertijd sos armbandjes set van twee voor kinderen, tieners of volwassenen

Na ontvangst van uw betaling worden de bandjes binnen 1 - 2 dagen verzonden.

 
€7,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend