Veter polsbandje op maat
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Veter polsbandje op maat


Veterarmband voor kinderen online bestellen, doet u hier.

LET OP! Op dit bandje kan een naam en een telefoonnummer, niet langer en geen dubbele voornamen! 

Bij een kleine polsmaat past er alleen een telefoonnummer en bijv. een korte naam op. De tekst mag niet in het trekgedeelte van de kraal vallen omdat de bedrukking dan beschadigd. Vul dus bij een kleine pols alleen het telefoonnummer in! Wij maken het armbandje op maat van uw kind. De opgemeten polsmaat kunt u bij optie maat pols strak opgemeten invullen. Dit bandje is lang te gebruiken door het verstelbare trekkoordje.


Als u deze bandjes gebruikt voor op vakantie in het buitenland denk dan aan het landnummer wat u er eventueel voor kan zetten.
 
Met een gerust gevoel een dagje winkelen, naar de dierentuin of een ander uitstapje? Vergeet dan geen polsbandje voor uw kinderen.


Nieuw in ons assortiment: veterpolsbandje polsbandje voor kinderen met naam en telefoonnummer erop bedrukt. Bandje is verstelbaar en makkelijk van de pols af te schuiven. Door de zachtheid van de stof zeer geschikt voor een jonge leeftijd.

Deze leuke bandjes zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren, zwart, kobalt blauw, turqoise blauw en fuchsia roze. Kijk bij optie voor de keuze. 

Let op! bij een kleine polsmaat past er uiteraard geen langere naam en telefoonnummer op dit bandje. De tekst valt dan in de kraal en de bedrukking beschadigd hierdoor.Levertijd veterarmbandje

Na ontvangst van uw betaling worden de bandjes binnen 1 - 2 werkdagen verzonden.

 
€2,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend