Jade armband met geboortesteen engeltje inclusief 2 bedels
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Jade armband met geboortesteen engeltje inclusief 2 bedels


De armband is handgemaakt met 8mm edelsteen kralen naar keuze. Als tussenkraal kunt u kiezen voor edelsteen naar keuze. Ook kunt u de tussenkralen van kristal of staal kiezen. Armband is geregen op stevig elastiek.

U kunt de armband bestellen in drie uitvoeringen: edelsteen met kristal naar keuze of edelsteen met zilveren staalkralen rond 8mm. Wordt om de edelsteenkraal geregen. U ontvangt aan de armband een geboortesteen engeltje en een rvs hartje aan rvs slotje.Jade is een symbool van zuiverheid en sereniteit. De steen wordt in het Oosten zeer gewaardeerd en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Jade worst geassocieerd met het hartchakra en stimuleert liefde en verzorging. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoedt en voor harmonie zorgt.

Jade stabiliseert de persoonlijkheid en integreert het de geest met het lichaam. Het bevordert de zelfredzaamheid. Op geestelijk vlak verjaagt Jade negatieve gevoelens, verzacht de geest, stimuleert ideeén en laat taken minder ingewikkeld lijken.

Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. Deze armband is leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Deze armband is ook mogelijk zonder naam.
 
1) Maat
Meet de pols strak en tel daar 3 cm bij op.  Geen meetlint bij de hand? Gebruik een stuklje papier en leg dit naast een lineaal. Heeft u zelf gemeten, kijk dan naar de maat en niet naar de leeftijd bij het kiezen voor je juiste maat voor uw persoonlijk en unieke armband.  Het armband(tje) wordt zo gemaakt dat hij niet strak om de pols zit. Dit staat leuker en zit lekkerder.

2) Met of zonder letters
Wilt u een armbandje zonder naam, met alleen kralen dan moet u dat hier aangeven.

3) Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk.

4) Bedels
Bij ons kunt u ook losse bedels bestellen, zie groep losse bedels.

Let op!
Tot aan de leeftijd van drie jaar niet zonder toezicht gebruiken.

 
 
Bestellen

Bij vragen mail gerust naar bestellingen@weethoeikheet.nl
Wij zijn u graag van dienst. 
     
Levertijd armband jade kristal geboortesteen engeltje

Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 1 - 2 werkdagen aan u verzonden.
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend