Jade armbanden set pinky promise met of zonder naam Aanbieding
 

Jade armbanden set pinky promise met of zonder naam Aanbieding


De armbanden set is handgemaakt met 8mm jade edelstenen op elastiek. De armband heeft een pinky promise bedel en een bedel someone special gemaakt van jade kralen.
U kunt de armband bestellen in alle diverse kleuren jade maar ook keuze voor edelsteen. Deze armband kan zowel met naam als zonder naam.


Jade is een reinigende, beschermende steen en zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid. Ook helpt jade om negatieve emoties en irritatie los te laten. Jade werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeen en de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, de blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.
 
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. 
 
 
3) Maat
Meet de pols strak en tel er 3 cm bij op. De armband zit dan niet geheel strak om de pols. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat aan bij keuzevakje zelfgemeten maat + 3 cm. In deze lege tekstvlakken kunt u de maat voor uzelf en de ander intypen.
 
Met naam bestellen, ook dit is mogelijk bij deze armband. Geef dan de namen aan bij optie namen, wij kunnen deze armband maken met zilverkleurige letterkralen/zwarte letters of witte kralen met zwarte letters. Geef aan welke kleur letterkralen u mooi vindt bij veld kleur letterkralen.


Bestellen


Bij vragen mail gerust naar info@weethoeikheet.nl
Wij zijn u graag van dienst.

Levertijd armbanden set jade pinky promise

Na ontvangst van uw betaling wordt de armbanden set binnen 2 - 4 werkdagen aan u verzonden.
€19,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend