Ketting met naam model: "engeltjes"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Ketting met naam model: "engeltjes"

Origineel, hip en uniek zijn deze leuke kettingen met naam. Deze schattige ketting wordt geleverd met een bolletjes ketting of een ketting van organza lint in een kleur naar wens.
De hanger (2,5 cm) is versierd met een jade kraal, swarovski bicone kralen en een bloem en glitterkraal van acryl. De kleuren van de kralen worden aangepast aan het gekozen ontwerp van de hanger, maar zullen veelal zijn zoals in het voorbeeld. Heeft u speciale wensen, geef dit dan aan bij de opmerkingen of stuur een e-mail naar info@weethoeikheet.nl Alles kan in overleg!
 
De bedel is beschermd met een waterafstotend glazuur. Ga echter niet zwemmen of douchen met de ketting.
 
Hoe werkt het?
1) Design
Kies hier het gewenste ontwerp. De keuzes zijn:
2) Naam
Geef hier de naam op. Mag ook een nummer zijn, echter niet beiden. Hoe langer de naam hoe kleiner het lettertype. Let op: we adviseren om dit ontwerp niet te gebruiken bij namen met meer dan 5 letters.
 
3) Ketting
Kies hier welke ketting en kleur u wenst. De bolletjes ketting is eenvoudig zelf op maat te maken. Dit kan door de ketting te knippen met een ijzertangetje of stevige schaar. Dus twijfelt u over de maat, kies dan voor 60 cm. De gebruikte ketting in bovenstaande foto, is een ketting van 40 cm bij een meisje van 20 maanden. De ketting met organza lint is 42 cm en is door een verlengketting nog 5 cm groter te maken.
 
Levertijd

Binnen 1 á 2 werkdagen.
 
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend