Ketting met naam model: "met foto"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Ketting met naam model: "met foto"

Origineel, hip en uniek zijn deze leuke kettingen met je eigen foto of een foto van je huisdier. Ook leuk als er een broertje of zusje geboren is. Deze schattige ketting wordt geleverd met een bolletjes ketting of een ketting van organza lint in een kleur naar wens.
 
 
De hanger (2,5 cm) is versierd met een jade kraal, swarovski bicone kralen en een bloem en glitterkraal van acryl. De kleuren zijn roze of turoise blauw maar u kunt ook de lievelingskleur van uw dochter aangeven in het opmerkingen veld. Wij maken de hanger dan in die kleurstelling.
 
 
Heeft u speciale wensen, geef dit dan aan bij de opmerkingen of stuur een e-mail naar info@weethoeikheet.nl Alles kan in overleg!
 
De bedel is beschermd met een waterafstotende sticker. Ga echter niet zwemmen of douchen met de ketting.
 
Hoe werkt het?
 
 
1) Ketting
Kies hier welke ketting en kleur u wenst. De bolletjes ketting is eenvoudig zelf op maat te maken. Dit kan door de ketting te knippen met een ijzertangetje of stevige schaar. Dus twijfelt u over de maat, kies dan voor 60 cm. De gebruikte ketting in bovenstaande foto, is een organza linten ketting bij een meisje van 2 jaar. De ketting met organza lint is 42 cm en is door een verlengketting nog 5 cm groter te maken.
 
2) Reserve ketting (Tip)
Een extra ketting is altijd handig. Leuk om te variëren, maar ook omdat kinderen speels zijn en de ketting stuk kan gaan. De bolletjes kettingen zijn zo gemaakt dat ze bij een te hoge belasting kapot gaan. Dit is belangrijk zodat er geen stikkingsgevaar voor de kinderen is. Daarom adviseren we om altijd een reserve ketting bij uw bestelling aan te schaffen.
 
3) foto
Mail uw foto naar info@weethoeikheet.nl onder vermelding van uw bestelnummer.

De kralen van de ketting zijn stevig vastgemaakt en gaan niet zomaar los. Let echter altijd op bij kinderen onder de 3 jaar!
 
De ketting wordt na ontvangst van uw betaling binnen 1 á 2 werkdagen verzonden.
 
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend