Kindersieraden: armbandje met naam model "fantasie"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Kindersieraden: armbandje met naam model "fantasie"

De armband fantasie is handgemaakt met rozenkwarts edelstenen en glitterkralen op elastiek. Rozenkwarts is de beschermer van de kinderziel en behoedt voor puberteitsexcessen. Het geeft fantasie en zelfrespect. De steen helpt tegen jaloezie en vermindert buikkrampen bij baby's. Rozenkwarts wordt ook gezien als de steen van de liefde. De steen opent het hart om liefde te ontvangen en liefde te geven.
 
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit! Een gegarandeerd succes. Het armbandje is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, door alle leuke opties. Een uniek "one of a kind" kado met een mooie boodschap!
 
Voorbeeld (16cm):
Hoe werkt het?
 
1) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is het zilveren hartje. Voor een kleine meerprijs, kunt u kiezen uit andere leuke bedels. Maar let op, de hello kitty bedel is wat dikker (2mm) en zwaarder dan de overige bedels. Alle bedels zijn met de handgemaakt.
 

Bij getallen dan is alleen wit mogelijk.

6) Combi armband 10% korting
Als u kiest voor een combi armband, dan krijgt u een tweede armband die hetzelfde is als de eerste met 10% korting! U kunt wel kiezen of u het armbandje met/zonder letters wilt, welke kleur deze letters moeten zijn en u kunt een andere naam of telefoonnummer opgeven. Maar de bijzondere kraal en de bedel aan de sluiting zijn hetzelfde. Tip: maak voor 2 beste vriendinnetjes een vrienden armband door het friends bedeltje te gebruiken.
 
7) Bedels
Voeg bedels toe om uw eigen unieke armband te creéren. De afbeelding verandert met uw keuze mee. Per bedel wordt de lengte aangegeven. Het is de lengte van de bedel zonder slotje. Het slotje is 12 mm. Alle bedels zijn met de handgemaakt. 
 
Let op

Tot aan de leeftijd van 3 jaar niet zonder toezicht gebruiken.

Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden.
 
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend