Kindersieraden: armbandje met naam model "tijger"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Kindersieraden: armbandje met naam model "tijger"

De kinderarmband energie is handgemaakt met tijgeroog edelstenen op elastiek. BeBevorderd rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkelendheid en gaat hyperventilatie tegen. Het is één van de mooiste kralen.
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit! Een gegarandeerd succes. Het armbandje is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, door alle leuke opties. Een uniek "one of a kind" kado met een mooie boodschap!
 
voorbeeld (16cm):


Hoe werkt het?
 
1) Tussenkraal
Bij deze optie kunt u kiezen met welke bijzondere kraal u het armbandje met naam wilt uitvoeren, namelijk:
2) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is het zilveren hartje. Voor een kleine meerprijs, kunt u kiezen uit andere leuke bedels. Maar let op, de hello kitty bedel is wat dikker (2mm) en zwaarder dan de overige bedels. Alle bedels zijn met de handgemaakt.
3) Naam of nummer
Hier vult u in welke naam of telefoonnummer u op het armbandje wilt. Er is geen ruimte voor naam en nummer.
7 letter/cijferkraaltjes is al 6 cm. Naam en nummer past vaak niet. Er zijn geen kralen met streepjes of puntjes boven de letter beschikbaar.
 
4) Maat
De maten genoemd in de tabel, zijn gemiddelden. Indien u zelf meet, meet dan de pols strak en tel daar dan 2 cm bij op. Geen meetlint bij de hand? Gebruik dan een stukje papier en leg dit naast een lineaal. Heeft u zelf gemeten, kijk dan naar de maat en niet naar de leeftijd bij het kiezen van de juiste maat voor uw persoonlijke en unieke armband. Het armbandje wordt gemaakt dat hij niet heel strak om de pols zit. Dit staat namelijk leuker en zit lekkerder.
 
5) Met/zonder letters
Wilt u een armbandje zonder naam, met alleen kralen dan kunt u dat hier aangeven.
 
6) Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk.

 
 
7) Bedels
Voeg een extra bedel toe om uw eigen unieke armband te creéren. De afbeelding verandert met uw keuze mee. Per bedel wordt de lengte aangegeven. Het is de lengte van de bedel zonder slotje. Het slotje is 12 mm. Alle bedels zijn met de handgemaakt. Bij onze groep losse bedels kunt u ook bedels per stuk bijbestellen als u meerdere bedel aan uw armband wilt ontvangen.
 
Let op
Tot aan de leeftijd van 3 jaar niet zonder toezicht gebruiken.
 
 
Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden.
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend