Kindersieraden: jongens armband met naam model "einstein"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Kindersieraden: jongens armband met naam model "einstein"

De armband einstein is handgemaakt met jade edelstenen op elastiek. Jade sterkt de nieren, de blaas en ogen. Jade bevordert de spijsvertering en helpt tegen ontstekingen. Het is de steen van wijsheid, rechtvaardigheid, barmhartigheid, bescheidenheid en moed. De steen schenkt geluk en tevredenheid. Het neemt angst en zenuwen weg en bevordert de communicatieve eigenschappen. En de jade steen helpt ook bij bedplassen.
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. Het armbandje is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, door alle leuke opties. Een uniek "one of a kind" kado met een mooie boodschap!

Voorbeeld:
 
Hoe werkt het?
 

1) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen of en welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is de zilver kleurige kraal. Voor een 

2) Naam of nummer
Hier vult u in welke naam of telefoonnummer u op het armbandje wilt. Er is geen ruimte voor naam en nummer.
7 letter/cijferkraaltjes is al 6 cm. Naam en nummer past vaak niet. Er zijn geen kralen met streepjes of puntjes boven de letter beschikbaar.
3) Maat
De maten genoemd in de tabel, zijn gemiddelden. Indien u zelf meet, meet dan de pols strak en tel daar dan 2 cm bij op. Geen meetlint bij de hand? Gebruik dan een stukje papier en leg dit naast een lineaal. Heeft u zelf gemeten, kijk dan naar de maat en niet naar de leeftijd bij het kiezen van de juiste maat voor uw persoonlijke en unieke armband. Het armbandje wordt gemaakt dat hij niet heel strak om de pols zit, dit zit namelijk net wat lekkerder.
 
4) Met/zonder letters
Wilt u een armbandje zonder naam, met alleen kralen dan kunt u dat hier aangeven.
 
5) Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk. Een S.O.S armband wordt dus altijd uitgevoerd met witte letters.
 
kindersieraad-armband-met-naam-voor-jongens-model-tribal-king-letteroptie-kleuren
6) Combi armband 10% korting
Als u kiest voor een combi armband, dan krijgt u een tweede armband die hetzelfde is als de eerste met 10% korting! U kunt wel kiezen of u het armbandje met/zonder letters wilt, welke kleur deze letters moeten zijn en u kunt een andere naam of telefoonnummer opgeven. Maar de eventuele bedel aan de sluiting is hetzelfde. 
 
7) Bedels
Vind u het leuk om het armband te voorzien met bedels, kijk bij optie voor keuze.
 
Let op
Tot aan de leeftijd van 3 jaar niet zonder toezicht gebruiken.

Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden, verzendkosten Nederland € 1,95 rest van Europa € 2,95
 
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Handdoek zwemdiploma bedrukt met naam en datum verschillende kleuren

Handdoek zwemdiploma a b of c met naam en afzwemdatum online bestellen, doet u hier!

Super leuk en een gegarandeerd succes is deze velours handdoek met naam en afzwemdatum. Handdoek is gemaakt van 100% katoen printed in 2 kleuren die verlopen. Roze fuchsia 1 kant, andere kant lichtroze, turqoise verlopend naar lichtblauw en limegroen verlopend naar lichtgroen. Maat 50cm bij 100 cm. Erg leuke kleurtjes voor kinderen.
€12,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend